Forberedelse til Thomas International Test: Gratis øvelsesspørgsmål og tips – 2024

Job Assessment

Psykometriske egnethedsprøver i Thomas International-stil er udviklet af Thomas International. Testbatteriet indeholder en bred vifte af muligheder, der kan hjælpe arbejdsgiverne med at få indsigt i arbejdsadfærd, egnethed til forskellige stillinger og indlærings- eller uddannelsesegnethed. Testene er beregnet til at hjælpe med at fjerne usikkerheden i rekrutterings- og ansættelsesprocessen, når arbejdsgiverne gennemgår screening af kandidaterne. Dette hjælper med at undgå personaleudskiftning ved at placere de rigtige personer i de rigtige stillinger første gang. De forskellige vurderinger bruges til at matche folk med job, til at gennemgå CV’er og til at lede, coache, udvikle og uddanne folk. Afhængigt af testen kan resultaterne følge en medarbejder gennem hele ansættelsesforløbet. Thomas International tilbyder test i over 60 lande og på 56 sprog. De har specialiseret sig i intelligens- og personlighedstests.

 

Hvad er en Thomas International-test?

Thomas International tilbyder en lang række online-psykometriske egnethedstests, der skal forudsige reaktionen på uddannelse på stedet. Virksomheden tilbyder dem i et par pakker. Disse vurderinger er Thomas TEIQue, Assessment days eller centre, Thomas PPA og Thomas GIA. Hver af dem har deres egen unikke måde at hjælpe arbejdsgivere med at screene jobsøgende og kandidater i processen forud for ansættelse. Nogle af disse arbejder sammen med ThomasJob, et værktøj, der giver arbejdsgiverne mulighed for at fastsætte vigtige adfærdsmæssige kvaliteter og kompetencer for forskellige stillinger, som de søger at besætte. Resultaterne af eksamener, der arbejder med ThomasJob, sammenlignes med den jobprofil, der er udviklet af ThomasJob, for at finde frem til den kandidat, der har de bedste forudsætninger for jobbet.

 

Hvad kan man forvente af Thomas’ psykometriske vurderinger?

De psykometriske vurderinger fra Thomas International bruges til at vurdere en række forskellige færdigheder. Hver test er en smule forskellig med hensyn til, hvad der kan forventes. Testene kan vare alt fra otte minutter til 25 minutter, afhængigt af hvad testen kræver af den jobsøgende eller dimittend, der tager den. Prøverne har alle forskellige sværhedsgrader, som passer til den stilling, der søges. Forvent, at du sandsynligvis vil blive bedt om at tage et af deres personlighedsspørgeskemaer ud over de numeriske, verbale og logiske psykometriske prøver, som ofte kræves. Thomas PPA-personlighedsevalueringen fungerer sammen med ThomasJob og er en populær mulighed for at hjælpe med at afgøre, hvilke kandidater der har de bedste egenskaber til at passe til jobbet. Nedenstående tests er almindelige tests, som kandidaterne bliver bedt om at tage:

 • Thomas TEIQue (Thomas Trait Emotional Intelligence Questionnaire)
 • Thomas Teams og Thomas Diagnostics
 • Thomas PAC
 • Thomas SaMb
 • Thomas Skills
 • Thomas GIA
 • Thomas PPA

Mange af disse tests kan indgå i de assessmentcentre eller dage, som Thomas International tilbyder virksomheder, der er interesseret i at få Thomas International til at køre assessmentcentret for dem. Det er derfor en klog idé at forberede sig på at blive bedt om at tage nogen af dem, men du bør også forsøge at finde ud af, hvilke af dem du skal tage, så du kan forberede dig mere specifikt på dem.

 

Hvordan forbereder man sig til Thomas International Test?

For at hjælpe dig med at forberede dig mere effektivt til de psykometriske Thomas-vurderinger, gennemgås de forskellige vurderinger nedenfor for at hjælpe dig med forberedelsen. Da prøverne kan være vanskelige, er forberedelse og øvelse særlig vigtigt. Jo mere information du har med dig, når du går ind til vurderingsdagen, jo bedre vil du være stillet. Thomas PPA- og Thomas GIA-prøverne har begge separate artikler, der yderligere hjælper med forberedelsen og øvelsen, som kandidater og jobsøgende skal gøre for at bestå deres prøver med høje præstationsbedømmelser.

Thomas TEIQue

Thomas Trait Emotional Intelligence Questionnaire bruges til at måle evnen til at genkende og kontrollere sine egne følelser samt til at håndtere andres følelser. Spørgsmålene præsenteres som udsagn om reaktioner på forskellige situationer, og kandidater eller jobsøgere, der tager vurderingen, bliver bedt om at vurdere, hvor enige eller uenige de er. Det tager mellem 20 og 25 minutter at gennemføre testen. Resultaterne viser arbejdsgiverne, hvor stærke ansøgerens kommunikationsevner og færdigheder inden for relationsstyring er. Den psykometriske onlinevurdering viser, hvordan testpersonen håndterer stress, konflikter og andre udfordringer i hverdagen på arbejdspladsen. Den kan hjælpe arbejdsgiverne med at identificere de personer, der vil trives i enhver situation eller i ledelsesfunktioner.

Thomas PAC

Thomas PAC er en evaluering af talenter, nøgleadfærd og evner hos ansøgeren, der tager den psykometriske online-egnethedsprøve. Målet med denne egnethedsvurdering er at identificere områder, der skal styrkes, personer med lederegenskaber og andre styrkeområder. Den indgår ofte i Thomas Test Days og Centers, som bruges både til ansættelsesprocessen og intern uddannelse.

Thomas Teams og Thomas Diagnostics

Denne vurdering kan bruges både til ansættelsesprocedurer før ansættelse og til videreuddannelse efter ansættelsen. Den indgår også i Thomas Test Days and Centers.

Thomas SaMb

Denne eksamen er en workshop om selvbevidsthed og ændring af adfærd. Den bruges til at hjælpe med at forbedre kommunikationen mellem medarbejdere og evnen til at tilpasse sig kontormiljøets behov. Den er også en del af Thomas Test Days og Centers.

Thomas PPA

For Thomas PPA-vurderingen er der en underartikel tilgængelig, da det er en af de mest almindelige og anvendte Thomas International-vurderinger. Der findes mere detaljerede oplysninger der. Testen er en personlighedsprøve, der er beregnet til at hjælpe arbejdsgivere med rekruttering og screening.

Thomas GIA

Der findes også en underartikel om Thomas GIA-testen, da det er et andet særligt udbredt Thomas International-batteri af vurderinger. Testen indeholder sektioner til vurdering af numerisk, verbal, perceptuel, rumlig, ordforråd og ræsonnementsevne. Dette er en af de mere strenge prøver i Thomas Internationals psykometriske egnethedsprøver.

 

Tips til Thomas International-testen

 • Tag online øvelsestests, der ligner dem, du skal tage.
 • Hav noget skrabepapir og en pen eller blyant til rådighed under prøverne, hvis du har brug for at notere noget.
 • Ved personlighedstestene skal du øve dig med arbejdsmiljøet i tankerne. Målet er at hjælpe med at give rekrutteringsspecialisten eller intervieweren en forståelse af, hvordan du fungerer på arbejdspladsen, så hvis du øver dig på denne måde på øvelsestestestene, vil det hjælpe dig til at gøre det samme på de rigtige tests.
 • Gør dit bedste for at finde ud af, hvilke vurderinger der vil indgå i eventuelle evalueringsdage eller -centre, som du måske bliver bedt om at deltage i. Øv dig derefter specifikt på disse.

 

Konklusion

De psykometriske vurderinger af Thomas International-stil kræver tålmodig øvelse og forberedelse for at klare sig godt. De fleste af testene, med undtagelse af Thomas GIA, fokuserer mest på forskellige aspekter af personlighed, så de kan være stressende, da de kræver en anden type forberedelse, end hvad de fleste kandidater og jobsøgende er vant til at gøre i forbindelse med screening før ansættelse og ansættelsesprocesser. Men hvis du bruger nok tid på at øve og forberede dig, vil du være klar til at klare dine online psykometriske vurderinger med Thomas International og vise gennem dine resultater, hvorfor du er den bedst egnede til jobbet. Øv dig og forbered dig: det er nøglen til succes.

 

Thomas International Test Eksempelsættende testspørgsmål

Øvelse vil hjælpe dig med at forbedre dine chancer for at få topkarakter i de psykometriske tests.

 

Læs følgende passage og besvar spørgsmålet nedenfor.

 

Tippie slutter sig til en voksende liste af amerikanske handelsskoler, der lukker deres flagskibs-M.B.A.-programmer til fordel for kortere, specialiserede masters- og online-uddannelser.
Ansøgningerne til de traditionelle MBA-programmer har været svækket på et stærkt amerikansk jobmarked og faldt sidste år selv på Harvard Business School, Stanford University’s Graduate School of Business og andre eliteskoler. Administratorer siger, at millennials, der er belastet med mere universitetsgæld end tidligere generationer, er blevet mere tilbageholdende med at forlade jobbet i et år eller mere for at tage en af landets dyreste uddannelser.
Jade Manternach, som i sidste måned dimitterede med sin M.B.A. fra Tippie-skolen i Iowa, sagde, at hun forstod de økonomiske udfordringer, som skolerne står over for, men følte alligevel, at en online-eksamen ikke ville have givet alle de samme fordele for studerende som hende, der håber at skifte karriere.
“Den virkelige værdi af M.B.A. er ikke det, du lærer, men hvem du møder, og hvordan du bliver udfordret af erfaringen, og den selvtillid, det giver dig til at tage disse udfordringer op”, sagde den 26-årige håbefulde iværksætter.

Kilde: The Wall Street Journal.

  1. Hvorfor kan traditionelle M.B.A.’er faktisk vinde over onlineprogrammer?
   1. Omkostningerne
   2. Bekvemmeligheden
   3. Emnet
   4. Mulighederne for netværksdannelse
  2. Økonomien er hovedårsagen til, at de studerende vælger mere overkommelige programmer.
   1. Sandt
   2. Falsk
   3. Kan ikke sige
  3. Svar på nedenstående spørgsmål på grundlag af dataene i skemaet. tableHvor mange flere job vil der være i 2026 for miljøingeniørteknikere i henhold til de givne forudsigelser?
   1. 1700
   2. 1921
   3. 17,000
   4. 221

 

Svar:

   1. D
   2. B
   3. C

 

Find flere eksempler på spørgsmål, som du kan øve dig på efter emne: