Hogan Development Survey (HDS) Testforberedelse 2024

Hogan HDS Test

Hogan Development Survey online test, også kendt som HDS, er en online egnethedsprøve, der sælges af Hogan, og som er designet til at vurdere den mørke side af personligheden for kandidater, der søger stillinger på højere niveauer som tilsynsførende og ledere.

 

Hvad er den mørke side af personligheden?

Den mørke side af personligheden er ganske enkelt det modsatte af den lyse side af personligheden. Hvis den lyse side af vores personlighed omfatter alle de træk, der gør os i stand til at kommunikere og samarbejde med dem omkring os på en positiv og produktiv måde, så er den mørke side alle de træk, der forhindrer os i at leve fredeligt sammen med andre.

Den mørke side slår til i det øjeblik, vi sænker vores hæmninger. Enten i perioder med stress, træthed eller sult vil vores mere negative egenskaber dukke op, så snart vi sænker vores vagtholdning. Uanset om det betyder, at vi slår ud efter dem, der ikke lever op til virksomhedens standarder eller forventninger, eller om vi viser fuldstændig ligegyldighed over for andres meninger og følelser, har vi alle en mørk side, som, hvis den ikke bliver kontrolleret, vil forstyrre vores omgivelser og i sidste ende afspore vores karriere.

Ironisk nok kunne mange af de egenskaber, som vi tilskriver personlighedens mørke side, sagtens tilhøre den lyse side. Det vil sige, at selv positive egenskaber som ambitioner, reservation, mod og ondskab kan vise sig at være destruktive, når de er overdrevne.

 

Hvorfor måler HDS-testen den mørke side af personligheden?

Selv om alle har en mørk side, har virksomhedsejere brug for at vide, hvor godt potentielle medarbejdere regulerer deres følelser, selv når de er under stort pres. Hogan før-ansættelsesvurderingen kan derfor give arbejdsgiverne yderst uvurderlige oplysninger om lovende ansøgere.

Selv om screeningstesten ikke er en fuldstændig sikker måde at vurdere nye kandidater på, kan det spare tid og penge senere at identificere problemfelter og mulige faldgruber, før en ny medarbejder bliver ansat. Når alt kommer til alt, vil de mest passionerede, talentfulde og intelligente personer ikke frit dele deres fejl og mangler med dig. Denne psykometriske evaluering vil derimod identificere personlighedsfejl, uden at du behøver at dele dem specifikt.

 

Hvem tager Hogan Development Survey (HDS)?

Selv om Hogan HDS-testen nogle gange gives til kandidater, tages den primært af jobsøgende, der søger ledelses- og tilsynsstillinger. Desværre er mange af de kvaliteter, der er forbundet med den mørke side, også forbundet med magtdynamik. Uanset om det drejer sig om dyr, børn eller, i dette tilfælde medarbejdere, har tilsynsførende en tendens til at mishandle deres underordnede. Virksomhederne vil gerne sikre sig, at en spændt, ny administrerende direktør ikke misbruger sin magt, og at en krævende vicepræsident ikke skriger ad alle, der er uenige med ham.

 

Tips til Hogan Development Survey:

Hvis du planlægger at tage HDS-personlighedstesten, skal du forberede dig i forvejen, især hvis du aldrig har taget en personlighedstest før. Ved at gøre dig bekendt med testens format og de typer spørgsmål, du vil støde på i assessmentcentret, forbereder du dig på at gribe hvert enkelt spørgsmål med omtanke og omhu an. Jo mere forberedelse du kan gøre, jo bedre. Gennemgå nogle eksempler på spørgsmål og svar inden testen og øv dig i at svare, som om det var den rigtige HDS-personlighedstest. Gennemgå derefter spørgsmålene for at sikre dig, at dine svar virkelig er korrekte.