Orsted Energy PI Cognitive Assessment (PLI), PI Behavioral Assessment & Interviews Online forberedelse – 2024

Solving Aptitude Tests

Hvad er Orsted Energy?

Verdens største leverandør af havvindmøllestrøm Orsted, tidligere kendt som DONG, er Danmarks største energiselskab. De er en multinational virksomhed, der leverer service i Tyskland, Sverige og Storbritannien samt Holland. De har også lejet et havområde fra USA, hvor de vil udvikle en vindmøllepark.

Orsted beskæftiger i øjeblikket omkring 6.179 medarbejdere. Der er karrieremuligheder inden for IT, ingeniørarbejde, økonomi og forretningsudvikling, drift og teknisk support samt virksomhedsfunktioner. Ud over graduate programmer er der også et traineeprogram samt jobmuligheder for studerende. Som en del af deres dedikation til deres medarbejdere og deres engagement i at skabe et positivt miljø tilbyder Orsted en omfattende pakke af fordele. De fordele, der tilbydes, omfatter:

 • 100 % betalte præmieudgifter til sundheds- og tandpleje.
 • 4 ugers betalt ferie for nyansatte.
 • Opsparing til pensionsopsparing
 • Gratis morgenmad
 • Sundhedsprogram

 

Hvad er Orsteds rekrutteringsproces?

Ansøgning

Du kan ansøge på Orsted Energy’s hjemmeside. Du kan oprette en ansøgerprofil, før du søger efter din ideelle stilling, eller du kan vente, indtil du finder en stilling, du vil søge. Når du har oprettet en profil, skal du uploade alle dine dokumenter som f.eks. dit CV og dit følgebrev. Du kan logge ind på din profil og ændre dine oplysninger når som helst, når du har brug for det. Du kan også uploade oplysninger fra din LinkedIn-konto, når du har oprettet din profil.

 

Orsted’s PI-vurderinger

Orsted Energy bruger online test til vurdering før ansættelse som en del af ansættelsesprocessen. Testresultaterne giver yderligere indsigt i, hvor hurtigt du kan lære en ny rolle, og hvor godt du vil passe ind i virksomhedskulturen. Vurderingerne er en kombination af kognitive test og personlighedsundersøgelser.

 

PI kognitiv vurdering

Predictive Index Cognitive Assessment, også kendt som PLI, er en test med 50 spørgsmål med multiple choice-valgmuligheder, som afholdes online. Du har 12 minutter til at besvare så mange spørgsmål, som du kan. Spørgsmålene dækker tre vigtige områder af kognitive evner.

 • Numerisk ræsonnement Dette viser din evne til at arbejde med tal. Der vil være ordproblemer og talforløb, som du skal løse.
 • Verbal ræsonnement Effektiv kommunikation er vigtig, uanset hvilken titel eller hvilket jobniveau du har. Dit ordforråd og din ordbrug vil blive målt med spørgsmål om synonymer og antonymer, sammenligninger og passager, som du skal bruge til at drage konklusioner og besvare opfølgende spørgsmål.
 • Induktiv ræsonnement Det er spørgsmål, som du skal bruge logik til at løse. Du skal være i stand til at opdage mønstre i former og forudsige sekvenser i matricer.

 

PI Adfærdsmæssig vurdering

Predictive Behavioral Assessment er en personlighedsundersøgelse, der har nedbrudt de almindeligt anvendte fem faktorers personlighedstræk endnu mere til fire træk, som er forudsigere for succes på jobbet:

 • Dominans
 • Ekstraversion
 • Tålmodighed
 • Formalitet

Denne personlighedsundersøgelse består af to lister: den første er en liste med ord, der beskriver den måde, du føler, at andre forventer, at du opfører dig på, den anden er en liste med beskrivelser af den måde, du ville beskrive dig selv på. Du skal vælge de adjektiver, der passer bedst til din opfattelse af hver af dem. Du vil ikke blive timet i forbindelse med adfærdsvurderingen, og resultaterne vil vise, hvem du er som arbejdstager, og hvad der driver dig.

 

Interviews

Interviewene fokuserer på dine kvalifikationer, og hvor godt du passer ind i virksomhedens forventninger og værdier. Der kan være mere end én samtale afhængigt af stillingen. En af disse samtaler kan involvere hele afdelingen, så de kan få en fornemmelse af, hvor godt I vil arbejde sammen. Du kan også blive interviewet af en leder eller et medlem af HR.

 

Hvordan forbereder du dig til Orsted Energy’s tests?

Vurderingsprøverne spiller en stor rolle for, om du bliver tilbudt en stilling eller ej. For at sikre dig, at du viser, at du er den ideelle kandidat til jobbet, skal du tage dig tid til at forberede dig til testen. Alene det at læse kan hjælpe dine verbale færdigheder. Gå et skridt videre ved at lave ordlogiske gåder, der kræver kritisk tænkning, og krydsord, der hjælper med at øge dit ordforråd. Øv dig i matematiske øvelser og øv dig i at genkende talmønstre. Der findes matematiske websteder, som kan hjælpe dig med dette. Øv dig i at lave puslespil og matematikopgaver, mens du bliver sat på tid. Dette kan hjælpe med at mindske noget af den angst, der er forbundet med at tage en test med tidtagning.

Brug din intuition i forbindelse med personlighedsundersøgelsen. Prøv ikke at gætte dig frem til, hvad du tror, at de vil se. Tag dig i stedet god tid og vælg de svar, som du mener er præcise beskrivelser af dig. Det er i din og virksomhedens bedste interesse at give personaleafdelingen et sandt billede af dine adfærdsmønstre.

 

screeening