Saville Test: Gratis egnethedstests: Praksis og tips – 2024

Aptitude Tests Preparation

Saville Test, som tidligere var Saville Consulting, leverer psykometriske prøver til virksomheder i over 80 lande verden over. Disse tests er designet til at hjælpe virksomheder med at identificere de bedste talenter og ansætte medarbejdere, der passer bedst til virksomhedskulturen.

Nedenfor kan jobsøgere finde alt det, de har brug for at vide om at bestå disse vurderinger forud for ansættelse. Uanset om du aldrig har hørt om psykometriske tests i hele dit liv, eller om du blot har brug for et overfladisk overblik, har vi de oplysninger, du har brug for, her.

 

Hvad er en Saville-test?

Der findes en række Saville-vurderinger, som du kan blive bedt om at tage, når du søger en ny stilling. Principielt vil disse falde ind under fire hovedkategorier: verbal forståelse, talforståelse, numerisk ræsonnement, logik og personlighed.

Hvis din ansøgning godkendes, vil du få tilsendt et link, som fører dig til en online-prøve med tidsindstilling. Alle spørgsmålene er multiple choice-spørgsmål, og du modtager automatisk din score, når du har indsendt dine endelige svar. Nogle virksomheder vælger også at få dig til at tage prøven igen i et assessment center bagefter for at bekræfte dine resultater.

Sværhedsgraden afhænger af testen. Mens nogle er beregnet til administrativt og operationelt personale, er andre beregnet til ledere og chefer. Andre igen er skrevet for at teste ingeniørers og andre lignende fagfolks tekniske viden.

 

Hvordan forbereder man sig til Saville Test?

Du bør forberede dig til eksamen ved hjælp af Saville Test-øvelsestests. Saville-testene er ikke ekstraordinært svære; dog kan testens format og spørgsmålenes struktur forvirre dig, hvis du ikke har set dem før. Det er vigtigt, at du øver dig ved hjælp af spørgsmål, der ligner de oprindelige spørgsmål mest muligt, så du er klar til at gå i gang på testdagen.

Når du har gennemført Saville-øvelsen, skal du sørge for at gennemgå dine svar omhyggeligt. Det er vigtigt, at du forstår, hvorfor du fik et spørgsmål forkert, og hvad du skal gøre næste gang, så du ikke begår den samme fejl.

Det er også på dette tidspunkt, at du kan forbedre din hastighed. Alle psykometriske prøver er tidsregulerede, herunder Saville-evalueringsprøver. Når du har taget en øvelsesprøve, skal du gennemgå alle spørgsmålene, herunder dem, du svarede rigtigt, for at se, om du kan finde en hurtigere måde at besvare spørgsmålet på. Tiden er nemlig din største hindring. Jo hurtigere du kan gå, jo større er sandsynligheden for, at du bliver færdig med eksamen i tide.

 

Saville-evalueringerne:

Der findes en række Saville-vurderinger. Her skitserer vi de mest almindelige for dig.

Saville Wave Test

Ifølge moderne psykologer er personlighed en af de vigtigste afgørende faktorer for professionel succes næst efter rå intelligens. Personligheden dikterer, hvor godt du samarbejder med kolleger og chefer, og hvordan du avancerer inden for dit område. Den bestemmer også, hvor omhyggelig og flittig du er, hvor hurtigt du kommer med nye idéer, og endda hvor godt du følger virksomhedens standardpraksis.

De fleste mennesker antager, at en personlighedstest ikke er andet end et venligt spørgeskema. Disse mennesker ville imidlertid tage fejl. Saville Wave Testen er lige så meget en vurdering som enhver af deres andre psykometriske prøver. Dine resultater vil vise, hvilke kvaliteter du besidder. Computeren vil sammenligne dine resultater med resultaterne fra en kontrolgruppe, hvis deltagere alle arbejder inden for dit område. Hvis dine resultater ikke opfylder en acceptabel standard, går du ikke videre til samtalerunden.

I Saville Wave Test bliver du præsenteret for en række udsagn og bliver bedt om at vurdere hvert udsagn ud fra, i hvilken grad du er enig i det, mellem “meget uenig” og “meget enig”. Hvis du har markeret nogle spørgsmål med samme svar, skal du sammenligne dem med hinanden, når du er færdig med at besvare alle de indledende spørgsmål.

 

Saville Executive Aptitude Test

Saville Executive Aptitude Test er beregnet til alle, der søger en stilling som leder eller leder på højere niveau. Ledere skal være i stand til at forstå skriftlige dokumenter fuldt ud, kommunikere effektivt og forstå abstrakte idéer. Denne test tjener som et objektivt middel til at måle disse færdigheder.

Selv om et CV kan vise den ansættende leder, hvad en ansøger har gjort, fortæller det ham kun lidt om medarbejderens rå evner. En dygtig karriererådgiver kan udforme engagerende følgebreve og smukke CV’er. Disse dokumenter kan dog vise sig at være vildledende. Det samme gælder for en person, der f.eks. kommer fra et andet land og ikke taler sproget flydende. Saville Executive Aptitude Test udjævner spillereglerne, så alle kandidater har lige muligheder for at gå videre til interviewprocessen.

Testen er opdelt i tre separate sektioner, som hver især indeholder spørgsmål, der er yderst relevante for erhvervslivet. Den første del er mundtlig. I den verbale test bliver du bedt om at læse en kort passage og besvare spørgsmål om forståelses-screening om den. Derefter går du videre til den numeriske del, hvor du skal læse og analysere tabeller og diagrammer med salgstal og indtægtsrapporter. Til sidst skal du gennemføre den logiske del. I denne sidste del skal du identificere abstrakte mønstre og vælge den figur, der korrekt udfylder sekvensen.

 

Saville Swift-analysefærdigheder

Saville Executive Analysis Aptitude Test adskiller sig kun lidt fra Saville Analysis Aptitude Test. De har samme sværhedsgrad og har samme format. De har dog en række forskelle.

Swift Analysis Aptitude Test kan kun aflægges via internettet, mens Executive Aptitude Test kan aflægges enten online eller personligt på et overvåget assessmentcenter. Testen er også kortere. Swift Analysis Aptitude Test varer 18 minutter, mens dens modstykke varer 72 minutter. Tiden for hver af testene er ligeligt fordelt på de tre afsnit. Det giver 6 minutter til at besvare de 8 spørgsmål i hvert afsnit af Swift-analysen og 24 minutter til at besvare de 32 spørgsmål i hvert afsnit af Executive-analysen.

Endelig er de to testers afsluttende afsnit lidt forskellige. I testen for Executive Analysis Aptitude får du en sekvens af abstrakte figurer og skal vælge den figur, der fuldender mønsteret. I Swift Analysis Aptitude Test får du derimod et komplet diagram. Dette diagram vil indeholde et sæt pile, der forbinder forskellige ind- og udgange, og du skal bestemme og derefter anvende de regler, der styrer apparatet.

 

Saville Diagrammatic Reasoning Test

Den sidste af de Saville-vurderinger, som vi vil diskutere her, er Saville Diagrammatic Reasoning Test. Saville Diagrammatic Reasoning Test, som er meget forskellig fra Saville Diagrammatic Analysis Test, omfatter et sæt af input og output, der er styret af forskellige regler. Som nævnt ovenfor er det din opgave at bestemme arten af disse regler og anvende dem på andre input.

 

Tips til at bestå Saville-egnethedstesten

Er du stadig nervøs for dine Saville-prøver? Se disse nyttige tips, inden du tager ud til assessmentcentret, så er du klar til at gå i gang!

 1. Double Bubble: Du har sikkert hørt det gamle ordsprog, at man måler to gange og skærer én gang. Nå, det samme gælder her, bortset fra at du skal tænke én gang, men dobbelt to gange. Det vil sige, at du altid skal kontrollere dit svar, før du fortsætter. Et forhastet klik kan koste dig et værdifuldt point.
 2. Svar én gang: Ved standardiserede papireksamen er det nemt at bladre frem og tilbage mellem siderne for at vende tilbage til vanskelige spørgsmål. Det er dog ikke tilfældet online. Det tager længere tid, end du tror, at indlæse det nye spørgsmål, og du har brug for hvert sekund, du kan få.
 3. Hav papir ved hånden: Hvis du er under en tidsbegrænsning, vil det være let at lave uforsigtige fejl. Sørg for at have noget skrotpapir ved hånden til beregninger og diagrammer. Du vil trods alt ikke kunne skrive noget ned i margenerne på din computerskærm.
 4. Plan Your Time WiselySaville Assessment Practice Time Limits

 

Virksomheder, der bruger Saville Assessment

Dette er nogle af de mange virksomheder, der bruger Saville-tests:

KPMG Ernst & Young Danone L’oreal British Telecom (BT Group) Unilever
PwC Virgin Media Danske Bank McKinsey Administrative – Civil Service Prudential
Barclays British Airways Deloitte ADIA Johnson & Johnson (J&J) Thales
3M easyJet Qantas Met Police Air Traffic Controller Vodafone
AB InBev Emirates Airline JP Morgan Nestle Irish Civil Service Heathrow
Aldi Mercedes-Benz Fujitsu NHS UK Civil Service BP
CommBank

 

Sidste tanker om Saville Aptitude Test Practice:

Psykometriske tests kan i bedste fald være skræmmende og i værste fald forfærdelige, især hvis du skal gennemføre dem til flere stillinger. Når det er sagt, kan du med øvelse gøre dig selv klar til at få succes. Desuden kan Saville-tests faktisk give dig en utrolig mulighed. Det er din chance for at bevise dine evner, skille dig ud fra konkurrenterne og tiltrække sig den ansættende leders opmærksomhed.

 

Saville Test Eksempelsættende testspørgsmål

Øvelse vil hjælpe dig med at forbedre dine chancer for at få topkarakter i de psykometriske tests.

 

Læs følgende passage og besvar spørgsmålet nedenfor.

 

Tippie slutter sig til en voksende liste af amerikanske handelsskoler, der lukker deres flagskibs-M.B.A.-programmer til fordel for kortere, specialiserede masters- og online-uddannelser.
Ansøgningerne til de traditionelle MBA-programmer har været svækket på et stærkt amerikansk jobmarked og faldt sidste år selv på Harvard Business School, Stanford University’s Graduate School of Business og andre eliteskoler. Administratorer siger, at millennials, der er belastet med mere universitetsgæld end tidligere generationer, er blevet mere tilbageholdende med at forlade jobbet i et år eller mere for at tage en af landets dyreste uddannelser.
Jade Manternach, som i sidste måned dimitterede med sin M.B.A. fra Tippie-skolen i Iowa, sagde, at hun forstod de økonomiske udfordringer, som skolerne står over for, men følte alligevel, at en online-eksamen ikke ville have givet alle de samme fordele for studerende som hende, der håber at skifte karriere.
“Den virkelige værdi af M.B.A. er ikke det, du lærer, men hvem du møder, og hvordan du bliver udfordret af erfaringen, og den selvtillid, det giver dig til at tage disse udfordringer op”, sagde den 26-årige håbefulde iværksætter.

Kilde: The Wall Street Journal.

  1. Hvorfor kan traditionelle M.B.A.’er faktisk vinde over onlineprogrammer?
   1. Omkostningerne
   2. Bekvemmeligheden
   3. Emnet
   4. Mulighederne for netværksdannelse
  2. Økonomien er hovedårsagen til, at de studerende vælger mere overkommelige programmer.
   1. Sandt
   2. Falsk
   3. Kan ikke sige
  3. Svar på nedenstående spørgsmål på grundlag af dataene i skemaet. tableHvor mange flere job vil der være i 2026 for miljøingeniørteknikere i henhold til de givne forudsigelser?
   1. 1700
   2. 1921
   3. 17,000
   4. 221

 

Svar:

   1. D
   2. B
   3. C

 

Find flere eksempler på spørgsmål, som du kan øve dig på efter emne: