Cubiks Logiks General (Avanced) Testforberedelse – 2024

Aptitude Employment Tests Prep

Ligesom Logiks General Intermediate Test, så er Logiks General Advanced Test et populært valg for arbejdsgivere, der søger at besætte højere stillinger, hvor ansættelse af den rigtige kandidat er fyldt med flere risiko. Denne test giver dem en solid vurdering af de færdigheder, som hver enkelt person kan bringe til bordet i et format, der ligner den mellemliggende version af testen.

 

Hvad er Cubiks Logiks General Advanced Test?

Logiks General Advanced-testen er struktureret på samme måde som dens mellemliggende modpart, men spørgsmålene er vanskeligere. Den indeholder verbale, numeriske og abstrakte sektioner ligesom den mellemliggende version gør, men der er færre spørgsmål og en mere generøs tidsramme for at afslutte dem. Nogle virksomheder kan også bruge enkeltstående versioner af testen til mere omfattende test efter behov, og tidsrammerne varierer for dem.

 

Hvad kan man forvente ved en Logiks General (Advanced) Test?

Timingen, som nævnt ovenfor, er mere generøs på Logiks General Advanced, men spørgsmålene er meget vanskeligere end dem, der findes på den mellemliggende test. Den avancerede version har tredive spørgsmål, der skal besvares på tyve minutter.

Tolv af de tredive spørgsmål er verbale, otte er numeriske og ti er abstrakte. Den verbale sektion er tidsindstillet til otte minutter, den numeriske til yderligere otte og abstraktet til fire. Som det kan ses, er varigheden af tid rigelig her, men spørgsmålene skal stadig besvares i et ret hurtigt tempo.

Sektionerne ligner det, der findes på den mellemliggende version. Den verbale sektion vil have længere passager, og kandidaterne skal fuldt ud forstå teksten for at vælge det rigtige svar af de fire præsenterede muligheder. Den numeriske sektion er stort set den samme med seks svarmuligheder, hvilket tvinger kandidaterne til at kende svaret i stedet for at gætte. Endelig er det abstrakte afsnit det samme som den mellemliggende version, selvom spørgsmålenes sværhedsgrad vil være meget højere.

 

Hvordan forbereder man sig på Cubiks Logiks General Test?

Forberedelse til den avancerede version af denne test skal være den samme som forberedelse til den mellemliggende version, men du bør finde øvelsestest og prøvespørgsmål, der matcher den højere sværhedsgrad. At øve sig med noget langt under den sværhedsgrad, du vil blive konfronteret med, vil ikke gøre noget godt. Heldigvis er der forberedende materialer til rådighed til denne eksamen, og du bør være i stand til at udføre Logiks General Advanced Test med tillid, hvis du lægger den rette mængde tid og energi i det, mens du forbereder dig.

 

Logiks General (Advanced) Testtips

  • Øv læseforståelsesøvelser.
  • Løs komplekse ordproblemer og ligninger for at forberede dig på det numeriske afsnit.
  • Lav logiske puslespil og spil, der fokuserer på figurserier og mønstergenkendelse.
  • Se eksempler på problemer, som andre har arbejdet igennem for dig.

 

Konklusion

Selvom den avancerede version af Logiks General test kan virke skræmmende i starten, kan korrekt forberedelse og øvelse hjælpe med at tage angsten ud af det og give dig selvtillid på testdagen. Undervurder ikke testens vanskelighed, men du bør heller ikke gå i panik eller bekymre dig for meget, så længe du har gjort din del for at være klar. Hvis du har forberedt dig, kan du tage testen med tillid.