Hogan Motives, Values, Preferences Inventory (MVPI) Test

Hogan MVPI Test

Hogan MVPI, eller Hogan Motives, Values, Preferences Inventory, evaluerer først og fremmest dine personlige værdier. Hogan hævder, at stærke og klare værdier er afgørende for en virksomheds succes, måske endda mere end en strategi.

Denne online psykometriske vurdering er designet til at kontrollere, om dine værdier stemmer overens med virksomhedens kerneværdier. Efterhånden som virksomhederne udvikler sig, har de en tendens til at blive mere og mere homogene. Så når de ansætter nye kandidater, vil teamet gerne sikre sig, at ansøgerens interesser, motiver, overbevisninger og ønsker vil bidrage til deres initiativer på en positiv måde. Jo mere man ved om en persons mål, jo nemmere kan man jo nemmere se, hvilken slags stilling vedkommende skal besætte.

 

Hvad er Hogan MVPI-vurderingen?

MVPI er en psykometrisk screeningsprøve, der i gennemsnit tager mellem 15-20 minutter og kan tages på et af 40 forskellige sprog. Testen er primært designet til at vurdere, om dine kerneværdier stemmer overens med virksomhedens.

 

Hvordan scorer Hogan MVPI-spørgsmålene?

Testen er baseret på ti primære værdier, herunder anerkendelse, magt, hedonisme, altruisme, tilhørsforhold, tradition, sikkerhed, handel, æstetik og videnskab. Alle disse værdier er derefter opdelt yderligere i mindre underskalaer og temaer.

Disse mindre temaer hjælper virksomheden med at se, om en person generelt set ville være et godt match. Ved at evaluere en kandidats livsstil, overbevisninger, erhvervsmæssige præferencer, modvilje og foretrukne samarbejdspartnere håber virksomheden at lære så meget som muligt, inden den træffer nogen ansættelsesbeslutninger. Når alt kommer til alt, kan en dårlig ansættelsesbeslutning koste en virksomhed tusindvis af dollars i tabte indtægter og produktivitetsomkostninger. De investerer pengene i psykometrisk screening forud for ansættelsen i håb om, at de senere vil spare penge.

 

Hogan MVPI forberedelsestips:

Selv om disse vurderinger skal hjælpe virksomheden med at lære dig bedre at kende, bruges testen primært som et screeningsværktøj, og jobsøgere med de højeste resultater vil blive kontaktet først. Selv om den ansættende leder ikke udelukkende eller endda hovedsagelig vil basere sin beslutning på dine resultater, kan dine resultater være afgørende for, om du får en samtale eller ej.

Nogle antager, at sådanne egnethedstests ikke har nogen rigtige eller forkerte svar, men i virkeligheden kunne disse skeptikere ikke være længere fra sandheden. Du kan optimere din score, hvis du øver dig med Hogan MVPI-prøvespørgsmål i forvejen. Sørg for at gennemgå en Hogan MVPI-vurdering før eksamen, så du ved, hvad du kan forvente, når du ankommer til assessmentcentret. Gør dig bekendt med den type spørgsmål, der stilles ved eksamen, og læs hvert spørgsmål omhyggeligt, inden du svarer.

Ligesom Hogan Personality Inventory-prøven vurderer Motives, Values, Preferences Inventory en ansøgers personlighed i håb om, at virksomheden ved at vurdere deres mål på forhånd vil kunne finde medarbejdere, der virkelig ønsker at være der, i sidste ende. Denne korte egnethedsvurdering hjælper ganske enkelt også dig til at sikre, at du passer godt sammen og vil nyde arbejdsmiljøet i din tid på kontoret.