Salling Group PLI Test, Graduate Program, Rekrutteringsproces og interviews Online forberedelse – 2024

Aptitude Written Exams

Hvad er Salling Group?

Med en markedsandel på 34,9% er Salling Group Danmarks største detailhandelsvirksomhed. Oprindeligt grundlagt i 1906 af Ferdinand Salling, overtog hans søn Herman Salling virksomheden i 1953 og ændrede retning ved at åbne Føtex gennem Jysk Supermarked. Føtex-varehuset var det første af sin slags i Danmark. I 1964 fusionerede Jysk Supermarked, med A.P Møller-Maersk-koncernen til Dansk Supermarked A/S, navnet blev ændret til Salling Group i 2018. Med undtagelse af Netto-kæden, som har forretninger i Sverige, Tyskland og Polen, opererer alle butikker, der ejes af Stalling Group, udelukkende i Danmark. Salling-koncernen har 53.000 medarbejdere ansat i en række forskellige stillinger, lige fra IT, indkøb, supply chain, HR, økonomi og jura samt stillinger i butikkerne som kasseassistenter eller butiksbestyrelse. Stalling Group tilbyder sine medarbejdere fordele som f.eks:

  • Særlige fridage
  • Rabatkort
  • Adgang til ferieboliger

 

Hvad er Salling Group’s ansættelsesproces?

Ansøgning

Salling Groups jobannoncer kan findes online, og jobbene er på hjemmesiden opdelt efter virksomhedsstillinger og stillinger i butikkerne. Du kan søge inden for disse kategorier efter land, region eller butik. For at søge skal du oprette en profil på webstedets “Candidate Cockpit”. Dette giver dig mulighed for at gemme søgninger og modtage advarsler. Når du har indsendt din ansøgning, vil du modtage en e-mail med besked om, at din ansøgning er modtaget. Hvis din ansøgning tiltrækker sig rekrutteringsteamets opmærksomhed, vil du inden for tre uger få besked om de næste skridt, du skal tage.

 

Salling Groups online-test

Stalling Group benytter sig af online-evalueringstests til at indsnævre feltet til de bedst mulige kandidater. Hvis din ansøgning anses for at være egnet, vil du blive inviteret til at tage deres onlinetest, som skal hjælpe dem med at afgøre, om du skal indkaldes til en samtale. De vurderingstests, du kan forvente, når du ansøger hos Stalling Group, er følgende:

  • PLI-test (PILI) Professional Learning Indicator er en kognitiv test, der anvender en kombination af testformer til at måle din evne til at absorbere information og dine ræsonnementsevner. Testen måler i ingen bestemt rækkefølge dine logiske, verbale og numeriske ræsonnementsevner. Spørgsmålene i denne test er alle multiple choice-spørgsmål. Du har ca. 12 minutter til at besvare alle 50 spørgsmål.
  • Personlig profilanalyse Dette er en psykometrisk test, der bruges til at vise, hvilke af dine karaktertræk der er dominerende, og hvor godt du passer til deres ideelle medarbejderprofil. Hver stilling i virksomheden vil have en anden profil, baseret på de karaktertræk, som de finder fører til de medarbejdere, der har størst succes i det pågældende job. Denne multiple-choice-test måler Dominans, Indflydelse, Stabilitet og Overholdelse.

 

Interview

Interviewet er det sidste skridt i ansættelsesprocessen hos Salling. Samtalen er kompetencebaseret og stiller spørgsmål om dine motiver for at arbejde for Salling Group, din tidligere arbejdshistorie og dine relevante færdigheder. Hvis du besvarer interviewspørgsmålene ved hjælp af STAR-metoden, er det en god måde at give et grundigt svar på og hjælpe ledelsen med at lære dig at kende og forstå din arbejdsmoral. Eventuel feedback fra intervieweren om resultaterne af onlinevurderingerne vil blive givet til dig på interviewtidspunktet. Interviewet varer normalt omkring en time.

 

Hvordan forbereder man sig til Salling Groups onlinevurderingstests?

De online vurderingstests kan virke som den mest skræmmende del af jobsøgningsprocessen. Hvis du ved, hvad du kan forvente, og hvis du tager dig tid til at forberede dig, behøver de ikke at være det. Kendskab til virksomheden og dens kultur og værdier er en vigtig del af forberedelsen til testen. Du vil få en bedre idé om, hvad de leder efter, og det vil lette noget af presset i forbindelse med personlighedsevalueringen. Når du tager testen, skal du være ærlig, men også være opmærksom på, hvordan du vil præsentere dig selv på arbejdspladsen. Tidsbestemte tests kan føles som et stort pres. Det er med vilje, for at vise, hvor godt en kandidat kan klare sig i en presset situation. Det vil være bedre for dig at fokusere på at svare korrekt end at skynde dig at svare på alle spørgsmål. Hvis du finder måder at genopfriske dine færdigheder på ved hjælp af ord- eller logikpuslespil, vil det øge din selvtillid, når du sætter dig ned for at tage prøven. Øvelse gør mester, og ved at øve dig til de online vurderingstests vil du bevise, at du passer perfekt til en stilling hos Salling Group.

 

screeening