Forberedelse til Psytech International Test – 2024

Aptitude Tests Preparation

Psytech International er en britisk baseret virksomhed, der tilbyder test på over fem kontinenter og på over tyve sprog. Med over fem millioner personer vurderet på verdensplan er virksomhedens tests populære før ansættelse vurderinger for arbejdsgivere. De har tests, der kan bruges til alle niveauer af ansættelse, og tilbyder en bred vifte af testmuligheder fra traditionelle papir- og blyantstest til online test på deres platform GeneSys.

 

Hvad er Psytech-tests?

Psytech tilbyder som tidligere nævnt en bred vifte af tests, der er beregnet til alle forskellige niveauer og stillinger. De tests, de tilbyder, omfatter pakker til verbal, numerisk og abstrakt ræsonnement ud over specialiserede tests til mekaniske roller og kontor- eller administrationsstillinger.

Testene er designet til at måle en så bred vifte af færdigheder som muligt, men de er rimelige i forhold til den tid, det tager at gennemføre dem. De fleste er ikke over tredive minutter lange, selv om nogle af de specialiserede prøver kan tage op til femogfyrre minutter. Det gør dem til attraktive muligheder for arbejdsgivere, der ønsker et godt overblik over den potentielle medarbejders færdigheder uden at skulle administrere langvarige prøver.

 

At tage Psytech International Tests

Da Psytech International tilbyder en bred vifte af eksamener, vil den eksamen, som en specifik kandidat eller jobsøgende bliver bedt om at tage, variere meget afhængigt af stillingen og jobkravene. Når det er sagt, er de mest populære prøver Graduate Reasoning Tests 1&2, da de giver et generelt overblik over de evner, der er nødvendige for de fleste stillinger. Der er dog andre prøver, som andre stillinger kan kræve, så alle prøverne er dækket nedenfor.

GRT1 og GRT2

De to første tests, som Psytech International stiller til rådighed, er GRT-test 1 og 2. GRT1 er for medarbejdere på højt niveau, f.eks. inden for ledelse, regnskab, analytiske områder og meget mere. Denne vurdering er opdelt i tre sektioner: verbal, numerisk og abstrakt ræsonnement. Hver sektion kan administreres separat eller som en kombineret test med de to andre sektioner. Både GRT1 og GRT2 tester de samme grundlæggende færdigheder i lignende formater, men GRT2 er en enklere test, der er beregnet til stillinger uden akademisk uddannelse.

Begge GRT-tests indeholder en verbal, numerisk og abstrakt del. Disse sektioner tester flere ting. Den verbale del måler verbalfærdighed, ordforråd og evnen til at forstå og ræsonnere med ord. Den numeriske del tester evnen til at bruge og forstå numeriske begreber samt evnen til at ræsonnere ved hjælp af tal og opfatte de logiske sammenhænge mellem dem. Endelig måler den abstrakte del kandidatens evne til at forstå abstrakte logiske problemer og til at anvende nye oplysninger uden at basere sig på forudgående viden.

Disse prøver giver begge arbejdsgiverne mulighed for at identificere personer, der kan:

 • tænke logisk
 • udføre kompleks matematik
 • hurtigt kan forstå meget abstrakte begreber
 • bruge et omfattende ordforråd
 • Forstå ord og ords betydning
 • effektivt løse problemer
 • Forstå numeriske problemstillinger

Testene tager hver otteogtyve minutter at gennemføre, og de kan begge gennemføres enten online, offline eller som en vurdering med papir og blyant. Der findes også en adaptiv version af testen, kendt som AdaptGRT, som også er tilgængelig. Der anvendes de samme spørgeskemaer i denne version som i de grundlæggende udgaver af testen.

ART

Denne psykometriske vurdering tester ledelses- og kandidatkandidater for flydende intelligensniveauer. Testen er abstrakt og anvender former og figurer, så sproglig skævhed bør ikke være et problem i testen. Formatet er matrixudfyldning, og testen bruger dette til at måle ansøgerens evne til at tilpasse sig og lære af nye situationer eller erfaringer. Ansøgerne bør kunne gennemføre testen på omkring tyve minutter, og den bruges typisk som supplement til CRTB2-Critical Reasoning Test Battery, som Psytech også tilbyder.

CRTB2

CRTB2, der typisk administreres sammen med Psytech ART-prøven, er den verbale og numeriske del af testen om kritisk ræsonnering. Den kan gennemføres på fyrre minutter, og problemerne er udformet til at være relevante for ledelses- eller forretningsfunktioner.

CTB2

CTB2 måler verbal og numerisk ræsonnement, skrivekontrol og stavning. Denne test er en af de specialiserede muligheder, som Psytech tilbyder, og den er specielt beregnet til kontor- og administrationsfunktioner. Medmindre ansøgeren har søgt en stilling inden for disse områder, er chancerne for at blive bedt om at tage en CTB2-test meget små. De verbale og numeriske færdigheder, der vurderes, er de samme som i GRT-testene.

I afsnittet om kontorkontrol vurderes ansøgerens evne til hurtigt og præcist at kontrollere verbale og numeriske data for nøjagtighed og korrekthed. Vurderingen er en test af hastighed og præcision. Staveprøven har blot til formål at se, om ansøgeren kan stave almindeligt stavede ord, der ofte staves forkert. Testene skal tage i alt 27 minutter at gennemføre.

TTB2

En anden af Psytechs specialiserede vurderinger, TTB2, administreres for dem, der skal ind i en mekanisk rolle. Den måler mekanisk og rumlig ræsonnement samt synsstyrke. TTB2 er den længste test i gruppen, og den tager normalt kandidaterne omkring 45 minutter, og testene kan gennemføres individuelt eller samlet.

Den mekaniske test vurderer kandidaternes evne til at forstå mekaniske begreber og fysiske principper i drift. Den rumlige del tester den rumlige evne med opgaver, der kan vurdere evnen til at visualisere tredimensionelle mønstre og matche disse objekter med todimensionelle mønstre. Endelig er den visuelle del en test på skærmen, som afgør kandidatens evne til at arbejde med meget detaljeret teknisk materiale. Dette omfatter normalt lednings- eller kredsløbsdiagrammer.

CCSI

Dette er den sidste test, som Psytech tilbyder. Den vurderer ansøgerne i form af spørgsmål om situationsbestemte vurderingsspørgsmål. Formålet er at hjælpe arbejdsgiverne med at screene ansøgere til kontaktcenterområdet, og den omfatter scenarier som f.eks. følgende:

 • Reaktioner på udfordrende kunder
 • Interaktioner med holdkammerater
 • Vedligeholdelse af høj ydeevne
 • Følgen af procedurer
 • Reaktioner på salgssamtaler

 

Hvordan forbereder man sig til Psytech Test?

Psytech-testning er meget lig andre psykometriske egnethedstests, der tilbydes i dag. Testene følger et format, der ligner sammenlignelige prøver, og de er ikke kendt for at være ekstremt svære. Det betyder dog ikke, at du ikke skal tage dig tid til at forberede dig. Testene kan stadig være svære for dig, hvis du ikke er vant til formatet eller ikke kender materialet. Gennemgang af øvelsesmateriale og eksempler på spørgsmål med svar kan hjælpe dig med at være klar til dine vurderinger, og du bør bruge den tid, du har til forberedelse, til det bedste.

 

Psytech forberedelsestips

 • Læs alle instruktioner omhyggeligt.
 • Gennemgå alle grundlæggende matematiske begreber eller ordforråd, som du måske ikke har brugt i et stykke tid.
 • Øv dig med tidsgrænser, der svarer til dem, der kræves af dig til den rigtige eksamen.
 • Lav læseforståelsesøvelser, da svarene på spørgsmål om verbale ræsonnementer, især i GRT-prøverne, kan være skjult i teksten.
 • Find ud af, hvilket format du skal tage prøven i, for der er tre muligheder.
 • Lav logiske øvelser og gåder, og arbejd regelmæssigt med abstrakte begreber.

 

Virksomheder, der bruger Psytech-tests

Dette er nogle af de mange virksomheder, der bruger Psytech International assessment:

Danone Kelly Services Rolls Royce New Zealand Post
Fujitsu Australia Post Johnson and Johnson Savings and Loans Credit Union
Adidas Adelaide Bank Coca Cola New Zealand Police
Deloitte Bank UOB NHS Ministry of Defence UK
NZ Police NZ Customs Vodafone National Bank of New Zealand
HSBC The Mortgage Company Ericsson Metropolitan Police
Emirates Bank of New Zealand Nokia Siemens Networks British American Tobacco
Pfizer Timex Unilever British Medical Association

 

Konklusion

Hvis du øver dig og læser ordentligt, vil du kunne klare dig godt i Psytech International-testene. Når du har gjort alt, hvad du kan for at sikre, at du er forberedt, kan du gå til prøverne med tillid til, at du vil præstere på en måde, der skiller sig ud. Uanset hvad du gør, skal du gøre dit bedste for at bevare roen og bevare tilliden. Disse prøver er ikke umulige, men de er vigtige. Jo klarere du kan tænke, jo bedre vil du klare dig, og jo bedre vil testen afspejle dig.

 

 

Øvelse til Psytech-vurderinger er nøglen til at score højere og øge dine chancer for at få dit ønskede job. Vores team har udviklet eksempelspørgsmål, så du kan opleve testspørgsmål om lignende emner. De følgende spørgsmål om egnethed fokuserer på nogle få hovedemner, der er almindelige i denne vurdering, såsom: numerisk ræsonnement, verbal ræsonnement og logisk ræsonnement.

 

Eksempel på spørgsmål

 1. Hvad er 45 % af 165?
  1. 75
  2. 15.25
  3. 74.25
  4. 57.5
  5. 76.5
 2. Hvis du investerede 2.000 $ med en månedlig rente på 4 %, hvor mange penge ville du så have efter halvandet år?
  1. 2,140
  2. 1,144
  3. 3,140
  4. 2,148
 3. Vælg det næste tal i rækken:
  4, 0, 12, -6, 36, -12, __
  1. -18
  2. 24
  3. 108
  4. 144
  5. -10
 4. Hvis en USD i dag er lig med 0,88 euro, hvor mange euro kan du så købe for 200 USD?
  1. 188 EUR
  2. 88 EUR
  3. 27 EUR
  4. 176 EUR
 5. Hvis en person spiser tre måltider på restaurant B om måneden, hvad er så den pågældendes omtrentlige fødevareudgifter for hele året?
  Restaurant A B C D
  Omkostninger pr. måltid $10.00 $12.00 $6.00 $8.00

   

  1. $432
  2. $500
  3. $356
  4. $298
 6. Hvilket ord passer bedst til det tomme felt i denne sætning?Fru Garcia var ______ efter at have været vidne til det væbnede røveri.
  1. Dapper
  2. Desværre
  3. Disturbed
  4. Dark
 7. Snakkesalig betyder
  1. Selvsikker
  2. Humørfyldt
  3. Udadvendt
  4. Snakkesalig
 8. Heftig betyder nærmest:
  1. Ivrige
  2. Apatisk
  3. Antagonistisk
  4. Vækket
 9. Vælg det billede, der bedst udfylder nedenstående mønster:
  CCAT Sample QuestionCCAT answer
 10. Hvilken figur er den næste i rækken?
  Free Cognitive Ability Test QuestionFree Cognitive Ability Test Answer

Svar:

 1. C
 2. C
 3. C
 4. D
 5. A
 6. C
 7. D
 8. D
 9. E
 10. A