Forberedelse til Saville Swift Analysis Aptitude Test – 2024

Aptitude Employment Tests Prep

Saville Analysis Aptitude Tests eller Swift Aptitude Tests er også blevet populære valg for arbejdsgivere gennem årene. Testene tilbyder en række forskellige måder at vurdere og screene kandidater eller jobsøgere i talentpuljen på. Testene er blevet designet til at passe til alle højtstående stillinger, som arbejdsgivere kan søge at besætte, hvilket gør dem til et alsidigt valg for arbejdsgivere, der ønsker at bruge ét sæt tests til enhver stilling, de skal ansætte medarbejdere til.

 

Hvad er Saville Analysis Aptitude Test?

Saville Analysis Aptitude Tests består af en verbal, numerisk og diagrammatisk egnethedstest. Der kan foretages yderligere test for rumlig, mekanisk og fejlkontrolmæssig egnethed. For Swift-versionen online indeholder den 18 minutter lange testversion kun de verbale, numeriske og diagrammatiske dele. Den giver seks minutter pr. delprøve.

Hvis prøverne opdeles i enkeltprøver i stedet for én, kan det tage op til 24 minutter at gennemføre prøverne, da kompleksiteten og antallet af spørgsmål stiger. Enkeltprøverne kan omfatte en hvilken som helst af de ovenfor nævnte prøver.

 

Hvad skal du forvente?

Hver af de delprøver, der tilbydes i forbindelse med Swift-egnethedstesten, tester et lidt anderledes sæt færdigheder eller evner. De er opdelt nedenfor for at gøre det nemmere for dig.

  • Verbal færdighed – Denne test vurderer ansøgerens evne til at forstå skriftlige oplysninger og foretage logiske udledninger på grundlag af disse oplysninger.
  • Diagrammatisk egnethed – Denne prøve fokuserer på ansøgerens evne til at analysere operatorer og anvende dem på diagrammer for at finde det manglende diagram i en sekvens.
  • Numerisk egnethed – Ved denne prøve gennemgår ansøgerne en række spørgsmål, der vurderer deres evne til at anvende grafiske, finansielle og statistiske data.
  • Rumlig egnethed – Denne test hjælper arbejdsgiverne med at teste ansøgerens evne til at visualisere objekter fra forskellige vinkler og deres evne til at træffe rumlige beslutninger.
  • Mekanisk egnethed – Denne test, der generelt er beregnet til designere og ingeniører, vurderer testpersonens evne til at forstå mekaniske problemer og objekters bevægelse.
  • Evne til at kontrollere fejl – Denne prøve er beregnet til personer i stillinger, der kræver stor opmærksomhed på detaljer, og tester deres evne til at identificere og kontrollere numeriske, kodede og verbale data for konsistens og nøjagtighed.

 

Hvordan forbereder man sig til Saville Swift-testen?

Øvelse og forberedelse er dit bedste bud på en god score. Du skal kende det materiale, du vil blive testet om bagud og fremad, fordi tidsbegrænsningerne kan vise sig at være skræmmende for nogle. Fokuser din energi på at øve dig på de prøver, som du ved, at du skal tage.

 

Tips til succes

  • Øv dig på forberedelsesmaterialer til abstrakt og induktiv ræsonnement før prøven
  • Gennemfør øvelsesspørgsmålene så hurtigt og præcist som muligt.
  • Vær opmærksom på detaljerne.

 

Konklusion

Succes med disse prøver er inden for rækkevidde! Fokuser på at øve dig i det omfang, du har brug for, for at føle dig sikker og forberedt. Vid, hvilke prøver du skal tage, og find øvelsestests, eksempler og prøveopgaver, der kan hjælpe dig med at vænne dig til prøvematerialet. Så kan du gå til prøven veludhvilet og klar til at klare dine vurderinger.